Prijs oud goud

Als je oud goud gaat verkopen dan is er altijd een minimaal risico dat je niet daadwerkelijk de echte prijs krijgt, die het goud waard is.

Het is daarom belangrijk om van te voren goed te informeren over de prijs van oud goud op dit moment.

Je kunt op verschillende manieren je oud goud inleveren en er geld voor terugkrijgen.

De prijs van oud goud varieert alleen nogal per aanbieder, en daarom is het handig als je weet wat goud waard is. Zo kun je namelijk een goed beeld maken als je een aanbieding krijgt van een bedrijf.

Je kunt zo gelijk zien of je voor de gek gehouden word, of dat het een serieus aanbod is.

Een baar goud kost rond deze tijd ongeveer €255. Je kunt dus altijd opzoeken wat een baar of een kilo goud kost, aangezien gewoon goud en oud goud vaak dezelfde prijs hebben. Zo ben je altijd op de hoogte en kun je zelf nagaan hoeveel het oude goud dat je thuis heb liggen, waard is.

Tegenwoordig is het erg populair bij bedrijven om reclame te maken met enveloppen die kunnen worden opgestuurd met het oude goud, waarvoor je in ruil geld krijgt. Wel is het zo dat veel van dit bedrijven er bekend om staat dat zij te weinig geld geven voor het goud.

Je doet er dus absoluut goed aan om goed uit te zoeken welke bedrijven te vertrouwen zijn, en welke je dus een goede prijs voor oud goud geven. Als je dat eenmaal hebt gevonden, kun je nog heel wat geld krijgen voor je oude sierraden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *