Inkoop oud goud

Het kan zijn dat je nog heel wat oude sierraden thuis hebt liggen die van goud zijn gemaakt.

Vaak liggen deze toch maar een beetje rond zonder dat iemand er iets mee doet. Dan is het beter om ze te verkopen. Er zijn namelijk veel bedrijven die speciaal een afdeling inkoop oud goud hebben. Zij nemen het oude goud van jou over, en in ruil daarvoor krijg je geld.

Dit geld is gebaseerd op de waarde die het goud op dit moment heeft. de goudprijs veranderd elke dag, en het is dus noodzakelijk om dit in de gaten te houden. Vooral tegenwoordig is goud een goede keuze en krijg je er flink wat euro’s voor.

Op het internet kun je zoeken naar bedrijven die oud goud inkopen. Het ligt eraan hoeveel karaats goud je hebt, maar vaak staat er op de site van elk bedrijf een overzicht van het bedrag dat zij per gewicht geven. Uiteraard geldt dat hoe hoger het karaat, hoe meer geld je ervoor krijgt.

Net als bij online warenhuizen is het ook bij de inkoop van oud goud heel gemakkelijk geworden. Je kunt gewoon via de post je goud sturen, nadat je een goede prijs hebt gekregen, waarna je geld gestort wordt via de bank of een andere manier.

Doe wel eerst even goed onderzoek op het internet en bij mensen die hier al ervaringen mee hebben, of het wel betrouwbaar is. Het kan namelijk net zijn dat je er een bedrijf hebt uitgepikt dat de boel oplicht.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *